Ansatte

Sara Jalili

Tannlege

Eier og grunnlegger av Dental Studio. Sara har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Oslo. Hun er medlem av MNTF og har en publisert artikkel i Tannlege Tidende. Sara er en bestemt person som vet hva hun vil. Hun er munter og sympatisk.

Sara liker å synge karaoke, ta bilder og jogge i skogen.

Toni Berg Alsamaria

Tannlege

Eier og grunnlegger av Dental Studio. Toni har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Oslo. Han er medlem av MNTF og har en publisert artikkel i Tannlege Tidende. Toni er en målrettet person som er veldig fokusert. Han er rolig, ydmyk og snill.

Toni har vært norgesmester i karate, ser på fotballkamper i helgene og er Star Wars-fan.

Karoline Haugen Lie

Tannlege

Karoline har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Bergen (uteksaminert 2018), og er medlem av NTF. Hun har tatt eksamen i Odontofobi i regi av Norsk forening for Odontofobi – NOFOBI. Karoline er positiv og møter deg alltid med et smil.

Karoline er veldig glad i hunden sin. Hun liker også å gå turer i fjellet.

Kathrine

Tannhelsesekretær

Kathrine er strukturert og utfører oppgaver raskt og presis. Du vil bli godt ivaretatt og hun er en ekstra god støtte for deg med tannlegeskrekk. Kathrine har en vennlig fremtoning og er godt likt av våre pasienter.

På hjemmebane koser hun seg med mann og barn, elsker å lage mat og turer med venner.

Jaehyun Sim

Spesialist i oralkirurgi og oralmedisin

Jehyun har flere års erfaring innen oral kirurgi. Han trekker blant annet visdomstenner, setter tannimplantater og injiserer botulinomtoksin ved kjevesmerter.

Han er en aktiv person som liker å reise.

Arash Sanjabi

Spesialist i endodonti

Arash er spesialist i rotfyllinger, og har over 20 års erfaring innen feltet. Han har sin spesialist utdanning fra Universitetet i Oslo, og har blant annet jobbet som instruktørtannlege på fakultet. Arash garanterer smertefri behandling, og er flink til å få pasienten til og føle seg trygg.

Bestill time

eller fyll ut skjemaet under: