Klinikken vår

Toni og Sara møttes på tannlegestudiet på Universitetet i Oslo. Da de ble uteksaminert i 2017, bestemte de seg for å oppleve Norge sammen – og flyttet til sørlandet.

De jobbet først i Farsund, og fikk opplevd sørlandsidyll på sitt beste. Deretter flyttet de til Kvinesdal og drev en tannklinikk.

Etter noen år flyttet de tilbake til Oslo. Valget falt på Ensjø og de har siden blitt en del av lokalsamfunnet. Her ønsket de å etablere sin egen tannklinikk sammen.

Det er viktig for dem å være den lokale tannlegen som du kan skape tillit til. De ønsker å etablere en annerledes tannklinikk med fokus på stemning og velvære. Dette gjenspeiles godt i hvordan klinikken er utformet og innredet – bare ved å ta en kikk på bildene så ser du raskt at denne klinikken er vel gjennomtenkt og gjennomført ned til hver minste detalj.

Sara har alene stått for klinikkens design og interiørdekor – Toni fikk lov til å komme med forslag underveis.

Vi har et eget konsultasjonsrom for pasienter med tannlegeskrekk – der man kan kartlegge odontofobien (tannlegeskrekk), før man bestemmer seg for å sette seg i selve tannlegestolen. Målet er at det skal være en hjemmekjær tannklinikk. Det skal være lav terskel for å komme seg til tannlegen, og målet er at du skal føle deg ivaretatt og forstått. Vi tar oss god tid til å lytte til deg, derfor setter vi alltid opp god tid ved første møte.

Vi ønsker å ta vare på deg og dine tenner.