Tannlegeskrekk

Vi tar vare på deg

Vårt mål er at alle skal kunne gå til tannlegen og glede seg til å få en årlig undersøkelse slik at man med god samvittighet vet at tannhelsen er optimal.

Vi har stor forståelse for at det kan være vanskelig å komme til en tannklinikk dersom du har tannlegeskrekk. Derfor har vi et eget dedikert konsultasjonsrom for pasienter med tannlegeskrekk – der vi ikke har noe tannlegeutstyr. Her vil vi kun sitte og prate, og samtidig bli bedre kjent. Sammen kartlegger vi din odontofobi (tannlegeskrekk) slik at vi får en full og helhetlig forståelse for deg og dine preferanser. Deretter skreddersys en fremgangsplan som du og tannlegen føler er riktig for akkurat deg. Det er ingen begrensning på hvor lenge en samtale kan vare – vi vil at du skal bli hørt.

Noen føler det er lettere å komme seg til tannlegen dersom man har med seg en man stoler på. Du kan selvfølgelig ta med deg familie, samboer eller en nær venn du føler deg trygg på til konsultasjonen.

Det finnes mange ulike alternativer for å behandle odontofobi og våre tannleger har lang erfaring og er flinke til å behandle dette. Alle med odontofobi har sin historie og derfor er ingen behandlinger like – vi tilbyr sådan mange ulike hjelpemidler og tilvenningsmetoder for at vi skal komme i mål.

Sammen.

Bestill time

eller fyll ut skjemaet under: